Η Σοφία Ακριβοπούλου υποψήφια στην Α΄ Αθηνών

Η Σοφία Ακριβοπούλου υποψήφια στην Α΄ Αθηνών

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ
Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκα σε δικηγορικό γραφείο. Στην συνέχεια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου εργάζομαι στην ανάπτυξη βιβλιοθηκών. Σπούδασα και στο τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Επιστήμης της Πληροφόρησης. Εκπόνηση μεταπτυχιακού στο ΕΚΠΑ. Πτυχίο βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής.
Εκλέχθηκα στις δημοτικές εκλογές της τετραετίας 2002-2006 δημοτική σύμβουλος στο 7ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων εργάστηκα για τις ανάγκες της πόλης στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Συμμετείχα από το 2007 έως το 2011 στη νομική ομάδα του WWF ως εθελόντρια. Είμαι μέλος της Χριστιανικής Δημοκρατίας.
Θεωρώ ότι η Παιδεία είναι σημαντικό αγαθό στην εξέλιξη των κοινωνιών. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια με εισηγήσεις για το ελληνικό βιβλίο και την εκπαίδευση κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας.
Στόχοι στην εκλογή μου είναι η ανάπτυξη και στήριξη των επιχειρήσεων και η δημιουργία θέσεων εργασίας, η καταπολέμηση της ανεργίας. Η διατήρηση της δημόσιας δωρεάν ιατρικής φροντίδας. η στήριξη του αγροτικού κόσμου. Η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και επίσης των μονογενεϊκών οικογενειών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *