Η ψήφος σου μπορεί  να αναστήσει τον τόπο και τη χώρα!

Η ψήφος σου μπορεί να αναστήσει τον τόπο και τη χώρα!

του δημοσιογράφου Ευάγγελου Νιάνιου

υποψηφίου της Πολιτικής Πρωτοβουλίας στο νομό Γρεβενών

ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗ, η ψήφος σου μπορεί

να αναστήσει τον τόπο και τη χώρα!

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμες.

Είναι κρίσιμες για τα Γρεβενά, γιατί η απογραφή του 2021 έδειξε ότι σε μια 10ετία η μείωση του πληθυσμού στο νομό μας σημείωσε πανελλαδικό -μήπως και πανευρωπαϊκό;- ρεκόρ: – 16,1%! Το βέβαιο είναι ότι η αιμορραγία αυτή συνεχίζεται. Όπως τόνισε ο  αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Φωλίνας αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα «σε 20 χρόνια θα έχει σβήσει ο νομός μας» (Καθημερινή 23-2-22). Τα αίτια εντοπίζονται στη μετάβαση από την γεωργοκτηνοτροφική οικονομία και την παραδοσιακή πολυμελή οικογένεια στην βιομηχανική οικονομία και στην ολιγομελή οικογένεια, λόγω της κυριαρχίας της ηδονιστικής δυτικής κουλτούρας.

Χρειάζονται ισχυρά κίνητρα για επενδύσεις και κυρίως «επενδύσεις» στη γρεβενιώτικη οικογένεια (αφορολόγητο εισόδημα, γενναία επιδόματα για περισσότερα από δύο παιδιά, σπίτια για τις πολυμελείς οικογένειες). Το πρότυπο αυτό εφαρμόζει στην Ουγγαρία η κυβέρνηση Όρμπαν και πέτυχε να αυξήσει το ποσοστό των γεννήσεων στα προ 50ετίας επίπεδα! Αλλά ο κ. Όρμπαν θέλει την αύξηση του πληθυσμού να οφείλεται σε ουγγαρόπουλα και όχι σε μη αφομοιούμενους μετανάστες.

Η χρεοκοπημένη Ελλάδα έχει σήμερα τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τέτοιες πολιτικές αξιοποιώντας το τεράστιο φυσικό της πλούτο σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Αλλά οι πρωθυπουργοί μας προωθούν τα σχέδια του Διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης  για «πράσινη ενέργεια» -αυτό το όνομα έχει η διαιώνιση της εξάρτησης της χώρας μας- και αρνούνται να αξιοποιήσουν τα ήδη γνωστά κοιτάσματα. Ειδικά για τα Γρεβενά, τα όποια τρεχούμενα νερά τα χάρισαν σε Αθηναίους κεφαλαιούχους για υδροηλεκτρικές μονάδες, αντί να τα δώσουν στις τοπικές κοινότητες.

Ο κ. Μητσοτάκης, ένθερμος οπαδός της πολυπολιτισμικότητας, μόνο όταν ένιωσε τον φόβο ανατροπής του από τη μαζική εισβολή μεταναστών στον Έβρο κατανόησε την ανάγκη του φράκτη. Όσο για τον κ. Τσίπρα σχεδιάζει να εγκαταστήσει «εμιράτα» στα εγκαταλειμμένα χωριά, στα πρότυπα του Μακρόν.

***

Και είναι πιο κρίσιμες για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Το παρασιτικό κατεστημένο μας θέλει την Ελλάδα πιστό υπηρέτη των Δυτικών, ακόμα και όταν η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και μας απειλεί με πόλεμο. Κάτι ψέλισε ο πρωθυπουργός για «νατοϊκά νησιά» και για τον σύντροφο Τσίπρα «η θάλασσα δεν έχει σύνορα»!!! Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται: σε πρώτη φάση «νατοϊκά» και μετά… τουρκικά. Μετά την προδοσία της Μακεδονίας*, ο ένας αυτουργός -σύμφωνα με τις διεθνιστικά κομμουνιστικά δόγματα που ταιριάζουν τέλεια με την πολυποτισμικότητα- και ο άλλος κοινός ψεύτης -προδίδοντας την εμπιστοσύνη του λαού με την οποία έγινε πρωθυπουργός-  πόση αξιοπιστία έχουν στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων για να τους επιβραβεύσετε με την ψήφο σας;

***

Γρεβενιώτη ψηφοφόρε,

θεωρούμε χρέος μας να σε καταστήσουμε κοινωνό της αγανάκτησης που εξέφρασε η  καθηγήτρια Ιστορίας, αξιότιμη κ. Μαρία Ευθυμίου σε ένα από «μικρά μαθήματά» της: «πολύ προτεσταντίλα έχει πέσει…», μπροστά στην βαθειά αλλοίωση του ελληνικού τρόπου ζωής από την  πλημμυρίδα της δυτικής κουλτούρας. Γι’ αυτό σας ευχόμαστε ελληνότροπα: Χριστός Ανέστη. Η ψήφος σου έχει τη δύναμη να αναστήσει τον τόπο και την Ελλάδα: όχι μόνο ως χώρα αλλά και ως κορυφαίο πολιτισμό στον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνεις!

* «…μετά τη συμφωνία των Πρεσπών με την Ελλάδα, η χώρα ταυτίζεται με το δίγραμμα MK και το τρίγραμμα MKD», δηλαδή αυτή τη χώρα που εμείς αποκαλούμε Βόρεια Μακεδονία, το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοί μας επίσημα την αποκαλούν Μακεδονία!!! (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NATO_country_codes).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *