Ο Γιάννης Τζανής (Ζαννής) υποψήφιος Δωδεκανήσου

Ο Γιάννης Τζανής (Ζαννής) υποψήφιος Δωδεκανήσου

Έχουν περάσει 70 χρόνια από τότε που ο μακαριστός Νίκος Ψαρουδάκης ίδρυσε το Κίνημα της Χριστιανικής Δημοκρατίας. Ήταν αναγκαίο να εκφραστεί μέσα στην πολιτική το μήνυμα του Κοινωνικού Χριστιανισμού. Η παρέμβαση των Χριστιανών μέσα στην κοινωνία. Μακρυά από μεσσιανικές και χιλιαστικές αντιλήψεις για μια κοινωνία που δομείται πάνω στην χριστιανική ελευθερία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, στον σεβασμό του ανθρώπινου προσώπου.

Σήμερα σε μια Ελλάδα που έχει απωλέσει την ανεξαρτησία της, σε μια αποδομημένη κοινωνία χωρίς αρχές και προοπτική, σε μια ματωμένη οικονομία και τους πολίτες να βιώνουν την φτώχεια και να καταπατούνται όλα στην κυριολεξία τα δικαιώματά τους, ο λόγος της παρέμβασης αυτής γίνεται ακόμα πιο επιτακτικός.
Σαν αναπλ. μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΧΔ συμμετέχω σαν υποψήφιος στα Δωδεκάνησα λόγω της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Σύμης.
Να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να βοηθήσουμε τον Συνδυασμό ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που συμμετέχει η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για μια περήφανη και ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *