Ο Δημήτρης Ζαφείρης υποψήφιος στη Χίο

Ο Δημήτρης Ζαφείρης υποψήφιος στη Χίο

Ο Δημήτρης Ζαφείρης γεννήθηκε (1972) και μεγάλωσε στη Χίο.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ” στην Αθήνα, στον τομέα της επικοινωνίας  και των Μ.Μ.Ε. με εξειδίκευση στη δημοσιογραφία και το Πολιτικό-Οικονομικό Ρεπορτάζ, εργάσθηκε από το 1997 μέχρι σήμερα, σχεδόν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χίου (ηλεκτρονικά και έντυπα).

Οι πιο σταθερές του συνεργασίες υπήρξαν : Η Εφημερίδα ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ και οι Ραδιοτηλεοπτικοί Σταθμοί “ΠΑΤΡΙΔΑ”, “ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ” και “ΑΛΗΘΕΙΑ”, πότε σαν συντάκτης ειδήσεων και πότε σαν εικονολήπτης (ενίοτε και τα δύο μαζί).

Στην Τηλεόραση της “ΑΛΗΘΕΙΑΣ” συμμετέχει ακόμα και σήμερα  με συνεργασίες στο ταξιδιωτικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ αρθρογραφεί παράλληλα στην ηλεκτρονική σελίδα του συγκροτήματος alithia.gr.

Διατήρησε για οκτώ χρόνια κατάστημα με υπηρεσίες ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ στην οδό Δαμαλά, πολύ κοντά στην Απλωταριά, στο κέντρο της Χίου, δεσπόζουσας της οικονομικής κρίσης.

Έχει εκδώσει την Ποιητική Συλλογή ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ  (1995) που αποτελείται από εντυπώσεις και σκέψεις που κατέγραψε στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια.

Είναι Υποψήφιος Βουλευτής Χίου της  Χριστιανικής Δημοκρατίας, στην Εκλογική Περιφέρεια Χίου με το συμμαχικό σχήμα Πολιτική Πρωτοβουλία, που έχει συγκροτηθεί από τη Χριστιανική Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Αναγέννηση και την Ομάδα Πολιτικής Πρωτοβουλίας’.

Η Χριστιανική Δημοκρατία είναι το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος αγωνιστής της Δημοκρατίας Νίκος Ψαρουδάκης στο οποίο είναι Πρόεδρος ο Γιάννης Ζερβός και η Δημοκρατική Αναγέννηση είναι το κόμμα που ίδρυσε ο δυναμικός υπουργός κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου Στέλιος Παπαθεμελής και στο οποίο είναι προεδρεύων ο Θεόδωρος Παντούλας.

Για την ισότητα, την αλληλεγγύη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την πραγματοποίηση έργων και κοινωνικών υποδομών που προάγουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και την ηθική τους υπόσταση. Για την ειρήνη και την αδελφοσύνη των λαών, για την ελευθερία και το σεβασμό των μειονοτήτων και όλων των ανθρώπων, για τα δίκαια της πατρίδας μας, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την υποστήριξη των ”αιχμαλώτων” των δανείων, με αγάπη για τη φύση και τη ζωή, για μια ανθρώπινη και Χριστιανική κοινωνία, για μια Χριστιανική Δημοκρατία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *