Ο Μάριος Οταμπασίδης υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης

Ο Μάριος Οταμπασίδης υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης

Αγαπητή/ε φίλη και φίλε
Είμαι ΕΣΥ, γεννήθηκα στις 5/1/88 στη Θεσσαλονίκη και κατοικώ στον Εύοσμο, είμαι το μικρότερο παιδί, πολύτεκνης οικογένειας και έχω 3 αδέρφια την Μάγδα, τον Θανάση και τον Δημήτρη (μετανάστες στη Βρετανία).

Οι γονείς μου Γιώργος και Διαμαντούλα, (έχω πατέρα και μητέρα και όχι Γονέα Α & Β), ελεύθεροι επαγγελματίες (τρεις γενιές αυτοκινητιστών) μου έμαθαν την ελεύθερη επιλογή και μου μεταλαμπάδευσαν τις αξίες της εθνικής υπερηφάνειας, του πολιτικού χρέους και την ευθύνη που έχω ως πολίτης απέναντι σε όσους/ες αγωνίστηκαν για να ζω σήμερα «ελεύθερος» και για να μην είναι η Ελλάδα υπό Οθωμανική ή Ναζιστική κατοχή .
Διότι, λαός χωρίς μνήμη, είναι λαός χωρίς μέλλον και αγαπητές/οι συμπολίτισσες/τες δεν έχουμε μνήμη δυστυχώς. Γι’ αυτό μας κυβερνάνε ανάξιοι δυνάστες εκμεταλλευόμενοι τις πελατειακές σχέσεις και τη διαφθορά των μηχανισμών του κατεστημένου.
Σπούδασα Δημοσιογραφία, Πληροφορική και στη σχολή προπονητικής της ΓΓΑ στο μπάσκετ.

Ίδρυσα την καλαθοσφαιρική ομάδα ΕΘΝΙΚΟΣ Κορδελιού Ευόσμου (κατόπιν συνεννόησης με τον ιδρυτή της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Ευόσμου) και τα τελευταία 2 χρόνια διαθέτουμε και ακαδημία μπάσκετ, ενώ παράλληλα είμαι ενεργός αθλητής στην ανδρική ομάδα.
Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε στην εστίαση και είμαι ιδιοκτήτης του μουσικού μεζεδοπωλείου «Υποβρύχιο» στη περιοχή της Ροτόντας, δηλαδή στο πιο υποβαθμισμένο ιστορικό κέντρο πόλης που υφίσταται μέχρι σήμερα στην Ε.Ε.
Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική από χόμπι στον ελεύθερο μου χρόνο, διότι οι ελ. Επαγγελματίες δεν τον διαθέτουμε. Στα 17 μου συνειδητοποίησα ότι έχω χρέος ως πολίτης να είμαι ενεργός και γι’ αυτό συμμετέχω στις βουλευτικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον Δημοκρατικό Συνασπισμό «Πολιτική Πρωτοβουλία».
Γνωριζόμαστε, είμαι 18 χρόνια στο κουρμπέτι, τα έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να τα λέμε.
Έντιμα, Δημοκρατικά και με σεβασμό!
Είμαι ΕΣΥ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *