Η Μαρία Κορδαλή υποψήφια στην Αργολίδα

Η Μαρία Κορδαλή υποψήφια στην Αργολίδα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρια Ναυπλίου. Προέρχεται και ανήκει σε αγροτική οικογένεια. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Ναυπλίου. Απόκτησε τίτλο σπουδών Γραμματέων στην Αθήνα (Didacta).
Έχει δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών στους χώρους της κοινωνικής προσφοράς της Μητροπόλεως Αργολίδος συμμετέχοντας και ενισχύοντας παράλληλα την προσφορά και το έργο του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητρόπολης, ως παραγωγός εκπομπών, στα γεύματα αγάπης στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου αλλά και στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης.

Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Αναγέννησης.
Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά πραγματικά σε μια εποχή δύσκολη για το πολιτικό σύστημα. Εξαιρετικά απαξιωμένο, παρηκμασμένο με ένδεια προοπτικής και οράματος εξαιτίας των ακολουθούμενων τακτικών και πρακτικών.  Φρονεί πως είναι καιρός για δραστηρiοποίηση κάθε πολίτη, ενάντια στον εφησυχασμό,  τον ωχαδελφισμό και το βόλεμα που τόσο και τόσα μας έχει  κοστίσει. Συμμετέχει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό που πραγματικά αξίζει: η Ελλάδα. Η Ελλάδα του πολιτισμού  της Δημοκρατίας, των αξιών και των ιδανικών. Αυτές τις αρχές πρεσβεύει η Πολιτική Πρωτοβουλία και για αυτό το λόγο είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Αργολίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *